Kevät väsymystä ja käsitöitä

>> tiistai 17. maaliskuuta 2009

Minuun iskee joka vuosi yleensä helmikuussa kevätväsymys/masennus. Näin on tapahtunut jo niin monta vuotta että osaan jo odottaa tätä jokavuotista ilmiötä. Viime vuonna näin ei tapahtunut koska talossa oli silloin ihan tuore poikavauva. Väsymystä oli, mutta ei masennusta. Väsymystä/masennusta kestää kuukauden verran ja sen jälkeen seuraa jakso jolloin suunnitelmia on vaikka mihin. Joitakin toteutan jotkut jää. Viimeistään tässä vaiheessa alkaa myös laihdutus.

Näin on käynyt myös tänä vuonna pieniä poikkeuksia lukuunottamatta. Laihis alkoi jo tammikuussa ja tulokset ovat hyviä. Se projekti jatkuu ja viime viikolla alkoi kaksi uutta projektia. Kaivoin ompelukoneen pitkästä aikaa esiin kaapista ja tytölle on valmistunut tunika ja kaksi hametta. Saumoja ei kannata suurennuslasilla tutkia, mutta kyllä se meille kelpaa. Postimies toi tänään lisää ihania kankaita joten tämä projekti saa varmasti jatkoa.

Photobucket

Tunika ja hame.

Photobucket

Tilkkuhame.


Toinen uusi harrastus on korujen valmistus. Paikallisessa askarteluliikkeessä oli viime viikolla korujenvalmistus kurssi ja jäin suoraan sanottuna koukkuun. Kivoin kurssi mihin olen pitkään aikaan osallistunut. Edellinen taisi olla joku työhön liittyvä juttu ja siitäkin on jo aikaa. Koruvaijeri pääsi jo loppumaan enkä ole ehtinyt kauppaan ostamaan lisää, mutta tässä mitä tähän mennessä on valmistettu. Ei kannata näitäkään suurennuslasilla tutkia, mutta kunhan itselle kelpaa.

Photobucket

Dino-koruja.

Photobucket

Kilpikonna- kaulakoru ja äidille helmikaulakoru lempivärissä.

Photobucket

Rannekoruja.

Photobucket

Sammakko ja perhonen.


Tässä välissä ehdin myös vähän shoppailla ja ostin tytölle caprit ja topin, Gymboree Candy Apple mallistosta. Mielestäni todellinen löytö. Uusia, laput kiinni ja maksoi postkuluineen 16 e. Toivottavasti näillekin tulee paljon käyttöä.

Photobucket

0 kommenttia:

Lukijat

Player


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

    © Vaateposti. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP