Barney Boots

>> lauantai 12. syyskuuta 2009

Meillä käytetään paljon kumisaappaita. Helpot pukea päälle ja näin maalla kun asutaan niin myös tarpeellisia. Kumisaappaita on vähintään 2-3 paria per lapsi käytössä koko ajan. Monta erilaista ja hintaista on jo ehditty kokeilla. Paikallisen halpiskaupan 8 e:n saappaat eivät kestäneet meidän käytössä. Niin ikään P.OP:n ihanat raidalliset kumisaappaat oli pieni pettymys. Viking kumisaappaat toimii. Niitä taitaa tälläkin hetkellä olla 4 paria käytössä. Tytöllä on pirteät raidalliset Din Sko:n kumisaappaat. Ovat kestäneet yllättävän hyvin. Näiden perusteella voisin harkita Din Skon:n saappaita myös tulevaisuudessa.


Nyt löysin netistä Barney Boots kumisaappaat. Ihanan näköiset, mutta entäs laatu ? Onko kokemusta ? Mistä olette ostaneet ? Tytöllä vain yhdet sopivat saappaat tällä hetkellä ja ennen kuin syyssateet alkaa kunnolla tämä epäkohta pitää korjata. Olisiko tässä ratkaisu ?

Barney Boots

4 kommenttia:

anana 12. syyskuuta 2009 klo 17.11  

Meillä on Barneyt, ostin UNQ:sta. Ei olla montaa kertaa käytetty mutta ovat todella kivat. Pysyvät hyvin jalassa ja ovat kevyet ja pehmeät. AIka pitkä varsi näissä on eli jos on todellä lyhyet sääret, saattavat olla polvitaipeessa kiinni.

Itselläni on kokemusten puitteissa aikomus ostaa vain näitä sekä Tretornin saappaita, ovat mielestäni selkeästi parhaita.

Hanna 12. syyskuuta 2009 klo 20.57  

meillä myös unq:Sta buutsit.leppikset. ovat pitkää mallia jos on lyhytjalkainen kaveri mutta ehdottomasti pysyvät tavallisia nokioita paremmin koivessa!

Susie 13. syyskuuta 2009 klo 9.10  

Kiitos teille. Taidan tehdä niin että ostan vain tytölle. Vanhempi poika 3 v on lyhytjalkainen kaveri joten eivät välttämättä ole hänelle sitten niin hyvät.

Jos minulta kysyy niin lehmä-kumpparit meille, mutta pitää vielä kysyä tulevalta käyttäjältä mitä mieltä hän on.

Anonyymi 3. marraskuuta 2009 klo 13.03  

Meillä kanssa yhdet Barneyt, ihan kivat. Kevyemmät ovat kyllä tänä syksynä pikkujalat.fi verkkokaupasta tilaamani Bundgaardin saappaat. Niitä on kivoissa väreissä siellä, tytölle tilasin, hän halusi ehdottomasti pinkit :)

Lukijat

Player


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

    © Vaateposti. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP