Gymboree shoppailun ABC

>> sunnuntai 4. lokakuuta 2009

1. Täydellä hinnalla ei kannata ostaa mitään, paitsi jos on todella pakko saada vaate. Uusia mallistoja tulee muutaman viikon välein ja se tarkoittaa hinnanalennuksia edellisiin mallistoihin.

2. Hyödynnä erilaiset kampanjat. On Babysale, Black Friday, Circle of Friends, Red Balloon Sale jne.

3. Gymbucksit. En pysty olla käyttämättä kun kerran olen niitä ansainnut ja juuri näin Gymboree toivookin että asiakkaat reagoivat. Olen mallioppilas !

Tämä pino on ostettu kaikkia ohjeita noudattaen. Vaatteita 15 kpl ( neuleita, yöasuja, paitoja jne ) ja vaatteiden kappalehinnaksi tuli n 9 e kun kaikki kulut on laskettu mukaan. Ei paha. Toivottavasti $-kurssi pysyy vielä pitkään edullisena meille €-laisille.

5 kommenttia:

Anonyymi 8. lokakuuta 2009 klo 10.54  

Hei!
Tilaatko siis Gymboree.com sivuilta? Eikö postikulut ole huimat...? Katselin joskus että postarit ovat jotakin 30 euroa minimi? Eli pitäisi ostaa paljon että kannattaa. Vai olenko ymmärtänyt väärin?

Sanna 8. lokakuuta 2009 klo 14.22  

Heippa ja kiitos kivasta blogista! Piristäpäs muistiani: kuinka paljon vaateostokset saakaan maksaa dollareissa, ettei tule tullimaksuyllätyksiä? Gymboreen kauppa ja Ebay on kyllä niiiiiiin täynnä houkutuksia. Itse olen vasta-alkaja jenkki-Ebayn suhteen, mutta brittiversio on oikeinkin tuttu. ;)

Susie 8. lokakuuta 2009 klo 18.21  

International standard delivery on $20 kun tilauksen arvo $0-125, express delivery $25.

Noin 45 e on se maaginen raja.

Anonyymi 8. lokakuuta 2009 klo 23.54  

Kiitos kivasta blogista :) Nettishoppailuun olen jo addiktoitunut, mutta USAsta en ole vielä tilannut.

Melkein tein jo ensimmäisen Gymboree-tilaukseni, mutta sitten tuli mieleen että kannattaisiko odotella jotakin kampanjaa. Tuleeko niitä kuinka usein? Tällä hetkellä ei taida olla mitään. Saako sale-tuotteista lisäalea jos on kampanja? Eli kun noita sale-vaatteita katselin, saisinko ne halvemmalla jos odottelen kampanjaa...?

Pitänee varautua maksamaan 25 % vielä tullia päälle vai? Oletko joutunut maksamaan?

KIIIITOOOS!!!

Susie 9. lokakuuta 2009 klo 14.05  

Tällä hetkellä on gymbuck redemption menossa. Heti kun se päättyy 11.10 on hyvin mahdollista tai jopa todennäköistä että jotain uusia hinnanalennuksia on luvassa. Seuraava iso ale taitaa olla Black Friday joka on 27.11. Koko valikoimasta ( muistaakeseni näin oli ) -30% puoleenpäivään asti ja sen jälkeen -25%. Netissä alkaa luultavasti jo torstaina.

Alv:ia 22 % joutuu maksamaan jos tilauksen arvo (pk:t mukaanlaskettuna) ylittää n 45 e. Mutta kuten totesin niin jos hyödyntää kaikki alet ja ostaa vaan aletuotteita niin edelleen mielestäni hyvään hintaan saa.

Lukijat

Player


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

    © Vaateposti. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP