Daisies & Alligators

>> maanantai 1. helmikuuta 2010

Gymboreelta jälleen uusi mallisto nettikauppaan.


Tytöille A Pop Of Daisies ja pojille Plaid Alligator. Vauvoille Little Tractor Co. ja In Full Bloom. Kesäistä ja raikasta.


UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled5 kommenttia:

Jasupo 3. helmikuuta 2010 klo 22.13  

Arvelen sinun tilanneen GBR:n aikaan ja saaneen R&S-alekupongin. Kysyn kuitenkin tarvitsetko alekoodia? Minulla on joka tapauksessa pari ylimääräistä koodia, jos tarvitset. Tai jos joku muu tarvitsee.

Susie 3. helmikuuta 2010 klo 23.04  

Tänään hain paketin tullista. Siinä oli mm THE SS sininen mekko ja muuta. Joten kiitos kysymästä, mutta täälläkin pari ylimääräistä koodia. Seuraavaksi shoppailen yöasuja ja niitähän kannattaa tilata kun on Baby Sale.

Jasupo 4. helmikuuta 2010 klo 19.25  

:D Toivottavasti näen joskus tyttärestäsi kuvan THE SS mekossa :) Minä jätin sen hankkimatta, kun tuo meidän tyttö ei pidä mekoista. Valitettavasti. Hyppäsin koko malliston yli, vaikka se näytti tosi kauniilta. Meillä kun kesävaatteita tarvitaan niin vähän, niin meillä on vain muutamia GF ja FF kesävaatteita. Tulppaanimallistosta hankin myös jotain, mutta muuten taitaa uudet hankinnat olla siinä. Hankin vesimelonivaatteita ja T4T-mallistoa jostain alkusyksyn alerekkien tyhjennysmyynnistä ja lisäksi ehkä jotkut muut vuosi sitten hankitut menevät.

Baby Salen skippaan, mutta muutaman gaattorin saatan ostaa R&S:sta. Minulla kun on paha tapa ostaa pojalle myös J&J:n vaatteita, kun siellä on aina niin kauniita. Tytölle en J&J:ä osta, koska Gymboreeltakin saa niin paljon kauniita vaatteita.

Tulipa taas käytettyä paljon lyhenteitä, kun en aina muista alkuperäisiä nimiä :)

Katja 5. helmikuuta 2010 klo 9.30  

Haluaisin niin tilata tuolta gymboreen nettikaupasta uutuuksia, mutta mitenkäs on, kannattaako nyt normaalihintaan? Taisit opettaa, että pitää tilata aina alesta ;) Milloinhan nämä ihanat vihreät mekot sitten tulevat aleen, osaatko arvioida? Käsittääkseni siellä oli nyt jokin alemyynti menossa, olisiko jollakin minulle lahjoittaa koodi jolla tuon alen saisi? En kyllä ole ihan varma miten se toimii, en ole ikinä gymboreelta mitään tilannut... :)

Susie 5. helmikuuta 2010 klo 10.14  

Katja: Nyt on Rise & shine ale menossa 5-7.2. Eli alennuskoodilla 30% alennusta normaalihintaisista vaatteista eli jos nämä uuden malliston mekot kiinnostaa niin nyt kannattaa niitä tilata. Mulla on yksi ylimääräinen koodi. Jos haluat niin saat sen.Laita kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteesi niin laitan tulemaan. Itse jätän tämän alennusmyynnin väliin. Sininen SS mekko oli enemmän meidän tyylinen. Ihania nämäkin.

Lukijat

Player


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

    © Vaateposti. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP