Tulips, Turtles and Dogs

>> tiistai 16. helmikuuta 2010

Gymboree uutta mallistoa. Kevään tuoksua ilmassa.


Tulip GardenCelebrate Spring

Dog Gone Handsome

Celebrate Spring

Lopuksi alevinkki. Babysale 18-28.2, t-paitoja ja shortseja $10-$20.Huhujen mukaan pyjamat $10. Toivon mukaan mekot myös alennuksessa, mutta siitä ei ole tarkkaa tietoa vielä. Perinteisesti tähän alennusmyyntiin on kuulunut vain newborn, baby girl ja baby boy uusimmat mallistot, mutta saattaa olla että tänä vuonna koskee myös joitain Kid Girl/Boy tuotteita. Jos kesägarderoobi kaipaa täydennystä tässä hyvä tilaisuus.


Meidän ostoslistalla on gymmies eli pyjamat kesäksi ja pari shortsi ja t-paita settiä. Luultavasti jotain muuta vielä tarttuu matkaan. Dollarikurssi edelleen edullinen vaikkakin on vahvistunut hieman. Tällä tasolla saisi pysyä jotta tämä gymbofani saa rauhassa jatkaa shoppailua.

2 kommenttia:

S 17. helmikuuta 2010 klo 20.42  

Nuo mekot on söpöt, etenkin tuo ylempi jossa leivoksia(?).

Jasupo 18. helmikuuta 2010 klo 21.46  

Kiitos pyjamavinkistä. En olisi niitä ehkä tilannut, jos et olisi maininnut. Ei taaskaan tullut kallista tilausta. 20%-alekupongin ja rewardsien jälkeen sain $103 + toimituksen hinnalla 14 tuotetta. Tosin yksi noista on sukat, mutta silti. Minäkin ostin T-paitoja ja shortseja sekä yhdet pitkät housut vanhemmalle. Hänellä on yleensä yhdet tai kahdet pitkät kesähousut, joten ostin ne nyt. Kesä on niin lyhyt, että en niitä enempää ostele. Mekot ja hameet jätin myös ostamatta, kun niitä ei meillä käytetä. Nyt alkaakin kesävaatteet olla kasassa.

Lukijat

Player


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

    © Vaateposti. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP