Gymboree Black Friday Sale

>> torstai 26. marraskuuta 2009

Tämän päivän aloitin shoppailun merkeissä. USA:ssa vietetään Thanksgiving ja kulutuksen luvatussa maassa sehän tietysti tarkoittaa myös shoppailua yllin kyllin. En ole perehtynyt sen tarkemmin ilmiöön Black Friday sales, mutta voihan sitä hyvistä tarjouksista nauttia muutenkin. Gymboreen nettikaupassa kaikesta - 30 %, tietyt takit ja fleecet superhintaan.

Meille tulee nämät. Kokemusta näistä ei ole ja ymmärtääkseni pulkkamäkeen nämä eivät taida sopia, mutta kaupunkitakeiksi lienee mainiot. Hinta ainakin huippu. Loppuhinnaksi näille jäi $11.20 eli n. 7.50 e kappale.Red Hooded Puffer Coat tytölle.Red Hooded Puffer coat kuopukselle.Brown Hooded Puffer Coat keskimmäiselle pojalle.

Ensi talveen vielä varastoon kaksi ensimmäistä takkia seuraavassa koossa.

Hyvää päivän jatkoa kaikille. Toivottavasti muillakin alkanut päivä mukavissa merkeissä.

10 kommenttia:

Jasupo 26. marraskuuta 2009 klo 12.41  

Olinkin aamulla lähettämässä mailia ja kysymässä, miten sinulle kävi. Minä en ostanut takkeja, vaikka halpoja olivat, kun ei ollut niille tarvetta. Eilen katselin sitä isompien poikien tummanharmaata takkia, mutta totesin, ettei kannata hankkia. Fleecejä ostin muutaman, kun niitä tarvitaan ja tykkäsin poikien malliston väreistä.

Kaikkine alennuksineni jäin juuri alle $125 ja siihenkin satsiin taisi mahtua 17 vaatetta.

Susie 26. marraskuuta 2009 klo 13.12  

Heräsin tänään aikaisin ja heti kone päälle ja ale olikin juuri alkanut netissä joten sain kaiken haluamani. Nämä takit oli ihan pakko saada. Värit mielytti ja hinta vielä enemmänkin. Pari fleeceä pojille tilasin kanssa ja sitten vähän sitä sun tätä alennusjuttua. $123 oli loppusumma alennuskuponkien ja rewardsien jälkeen ja 15 vaatetta tulossa. Tyytyväinen olen.

Anonyymi 26. marraskuuta 2009 klo 22.05  

Ja sitten kun paketit tulee suomeen niin teille tulee varmaankin ne suomen tullimaksut päälle! ainakin tuttuni tilaukseen tuli kun tilasi jenkeistä päähineitä...

Susie 27. marraskuuta 2009 klo 10.01  

Kyllä vaatteista kuuluu maksaa arvonlisäveroa ihan samoin kuin maksetaan Suomesta ostetuista vaatteistakin. Jos tilauksen kokonaisarvo (postikulut mukaan laskettuina) on max 150 e tullia ei peritä vaan ainoastaan alv joka on 22 %. Eli tämän tilauksen kohdalla menee näin:

Tilauksen arvo $ 123 + postikulut $20 = $143

Tullin sivuilta valuuttakurssit joulukuulle

1 e = 1.481 $

$143= 96,55 e

Alv 22% = 21,24 e

Koko paketin hinnaksi siis 117,79 e. Itse lasken sitten aina että mitä vaatteille tulee hinta per kappale. Tässä paketissa on 15 vaatetta (5 takkia, 2 fleecepuseroa, 2 farkut, 1 leggingsit, 1 neule, 4 puseroa).

117,79e/15 = 7.85e / kappale

Minun mielestä on edullista ja ainakin tähän mennessä hinta/laatusuhde ollut enemmän kuin kohdalla. Dollarikurssi on meille €:laisille tällä hetkellä edullinen ja USA:n talouskriisi näkyy ainakin tässä kyseenomaisessa nettikaupassa siten että koko ajan on runsaasti aletuotteita tarjolla. Minun kannalta siis hyvä tilanne :)

Jasupo 27. marraskuuta 2009 klo 18.30  

Tarkistapas tuo tullikohta vielä Tullin esitteestä. Siinä nimittäin tuotteiden hinta on max. 150 euroa eli rahti ei ole rajassa mukana. Tullia maksettaessa se käsittääkseni taas on mukana. Laskin nimittäin alkuviikosta, että nykyisellä dollarin kurssilla se seuraava rahtiporras ei olisi ollut hullumpi vaihtoehto, koska tuotteiden hinta olisi jäänyt alle 150 euron ja silloinkin olisi pitänyt maksaa vain alv. Minä ostin alekupongin, joten isommassa tilauksessa siitä olisi ollut enemmän hyötyä.

Katso esitteen sivu 6, 5. kappale

http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/julkaisut_ja_esitteet/asiakasohjeet/ostaminen_ulkomailta/tiedostot/019.pdf

Minä heräsin toissayönä enkä saanut unta, joten nousin ylös jo viideltä. Siinä ehti sopivasti viimeistellä ostoskorin sisällön ennen kuin ale alkoi. Fleecet kun eivät lopu kovin aikaisin, niin olisin voinut pistää tilauksen menemään vasta aamupäivälläkin, mutta hyvä noinkin. Hieman tietysti mietityttää, olisiko takkeja pitänyt tilata, kun olivat edullisia, mutta päätin tilata vain niitä vaatteita, mitä oikeasti paljon käytämme.

Jasupo 27. marraskuuta 2009 klo 19.47  

Lisään vielä, että minäkin aiemmin luulin, että tullirajaan kuuluu rahti ja asia selvisi vasta alkuviikosta suunnitellessani tilausta.

Kiitos muuten aiemmasta vinkistäsi 3-in-1 takista. Hankin sellaisen tässä aiemmin, kun teillä oli siitä hyviä kokemuksia.

Susie 27. marraskuuta 2009 klo 21.50  

Vähän sekavia nämä tulliasiat kieltämättä joskus on.

3-in-1 takki on ollut hyvä. Mahtuu meillä vielä tänä talvena. Mielenkiinnolla odotan että onko nämä takit yhtä kivat. Menee varmaan parisen viikkoa ennenkuin perillä. Mielestäni standard delivery on ollut erityisen hidas viime aikoina.

Jasupo 27. marraskuuta 2009 klo 22.15  

Olen myös ihmetellyt tuota standard deliveryn hitautta. Ebay-ostokset tulevat n. 8 päivässä ja tuohon menee liki kolme viikkoa. Valitsin nyt nopeamman kuljetuksen, vaikka sitä aiemmin selittämääni maksusotkua ei ole vieläkään selvitetty. Mielestäni Gymboree on meidän kannalta vähän jäljessä mallistoissaan. Siis jos vaikka ostaa talvimallistoa ja valitsee standard deliveryn, niin vaatteet tulevat aika myöhään. Me tarvitsemme fleecet nyt eikä joulun jälkeen :) Toki on selvä, että Gymboree tuo mallistot Yhdysvaltojen aikatauluun sopien...

Kerro toki, millaisia takit ovat, kun saat ne. Olen muuten suosituksestasi ostanut myös veluurileggingsejä, mutta niitä ei ole vielä kokeiltu, kun tyttö oli pitkään sairas.

Josefin 9. joulukuuta 2009 klo 18.11  

EN ole varma onko tätä täällä kommentoitu, mutta kerron kokemukseni. tilain ensimmäisen Gymboree-pakettini hitaalla rahdilla. Kesti 3 viikkoa! Ja sitten piti noutaa tullipostista. Nyt tilasin toisen pakettini, otin nopean toimituksen, 5 dollaria kalliimman. Viikonloppuna tuli ilmoitus että pakettini on lähtenyt Gymboreelta, tänään keskiviikkona tuli Fedexin ilmoitus että paketti on saapunut. He tullaavat sen ja toimittavat kotiin! Siis n. 3 euroa enemmän postimaksua ja toimitus on näin nopeaa ja paketti tulee kotiin asti. Voiko tämä mennä näin hyvin, vai mistä maksusotkusta Jasupo kirjoitti..?

Jasupo 14. joulukuuta 2009 klo 13.21  

Josefin, voit halutessasi lähettää minulle mailia jasupo at gmail. com, niin selitän. Tämä sotku on ihan yksittäistapaus.

Lukijat

Player


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

    © Vaateposti. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP