Pikkumiesten neuleliivit

>> lauantai 9. tammikuuta 2010

Hyvä alkanutta uutta vuotta 2010 kaikille. Toivottavasti tästä tulee hyvä vuosi meille kaikille. Itse viihdyn kotona vielä kesän yli. Sitten alkaa meidän perheessä täysin uusi vaihe. Esikoinen aloitta esikoulun ja itse palaan työelämään kuuden kotivuoden jälkeen, mutta siihen on vielä monta kuukautta.


Minäkin kuten monet muut olen aloittanut vaatekaappien suursiivousta ja teen tilaa uusille. Siinä samassa olen jälleen kerran ihastellut nämä Gymboreen poikien neuleliivit. Onneksi meillä on nyt joulun aikana ollut monta tilaisuutta käyttää nämä. Ovat mielestäni niin suloiset päällä ja varmasti jatkossakin näitä löytyy meidän poikien vaatekaapista.


Photobucket


Photobucket


Muistutukseksi vaan että ensi viikolla alkaa Gymbucks Redemption ja alkuviikosta pitäisi myös nettikauppaan ilmestyä uutta mallistoa. Mittarissa kun - 15 niin merenneidot, leppäkertut, perhoset ja uikkarit ei oikein innosta, mutta kyllähän kesää kohti meilläkin mennään joten siitä vaan tekemään hyviä löytöjä.


Siihen asti minä jatkan kaappien raivaamista ja lisään aina välillä huutikseen uutta. Tässä pieni esimaku mitä sinne on tulossa.


Huuto tyttöjen 01-2010


Huuto poikien 01-2010

3 kommenttia:

Sokrutin 9. tammikuuta 2010 klo 12.37  

Kiitos muistutuksesta.
Ihania liivejä. Etenkin nuo alimman kuvan liivit, ruskea salmiakkiruudullinen on herkku :)
Vanhempi käytti vielä 4v asti mielellään. Harmi ettei pojat tykkää enää pahemmin käyttää.

Jasupo 9. tammikuuta 2010 klo 13.14  

Nuo liivit näyttävät tosi kivoilta. Itse en niitä ole ostanut, kun olen ajatellut, ettei kuitenkaan tule käytettyä. Taidanpa muuttaa mieleni. Boats & bridges (?) näyttää minun silmääni kivoimmalta, mutta tykkään myös Aviatoreista.

Mites toppatakit?

Ostin perhos-collegetakin, kun sellaiselle oli tarvetta. Muuten kiva, mutta se on mielestäni liian lyhyt ja epäilen, että sininen värjäsi hieman pesussa valkoisia ja vaaleanpunaisia perhosia. Hieman olin pettynyt, mutta kyllä sitä paljon tullaan käyttämään.

Susie 9. tammikuuta 2010 klo 15.43  

Se on totta että ei näitä liivejä kovin paljon käytetä, mutta onneksi meillä se hyvä tilanne että pojat käyttää 18-24 ja 3T ja 2T liivit ja paidat käy molemmille. Suurin osa noista liiveistä onkin 2T. Hyvään hintaan olen näitä kaikki ostanut. Joku näistä vähän käytettynä GF:sta, muut ebaysta tai nettikaupasta.

Toppatakeista pitikin kertoa. Meidän kaikki on poikien mallistoa ja niitä kai ei haukuttu ihan yhtä huonoiksi kuin tyttöjen takit. Varmaan ihmisillä oli kovin erilaiset odotukset koska minä olen enemmän kuin tyytyväinen näihin takkeihin sillä hinnalla mitä niistä maksoin. Kaikissa fleecevuori paitsi hihoissa, KB takeissa irrotettava huppu. Päällikangas tuollaista vähän liukasta ja kiiltävänpintaista polyesteriä. Ei mikään superpaksu, mutta ei mitään ohutta tuulipukukangastakaan. Täytettä juuri sopivasti kaupunkikäyttöön eli ei liian tönkköjä. Voin suositella ainakin tähän astisen kokemuksen perusteella.

Perhos-collegetakkia katselin meillekin, mutta en vielä ostanut. Täytyy varmaan miettiä vielä ja ehkä odottaa mitä kivaa vielä tulee.

Lukijat

Player


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

    © Vaateposti. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP