Gymboree uutta mallistoa

>> keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Uusia mallistoja ilmestynyt nettikauppaan.

Santorini Sweetie

Tämän tilasin meille. Käytän itse paljon sinisiä vaatteita, mutta pikkutytöille löytyy mielestäni huonosti sinisiä kivoja vaatteita joten piti heti tarttua tilaisuuteen. Tämä on muutenkin hyvin meidän näköinen mekko. Olisi varmaan muun värisenäkin löytänyt tiensä meidän vaatekaappiin.


Fairy Fashionable

Hempeetä kukkaa ja keijua. Kivaa, mutta ehkä ei meille. En ainakaan vielä ole kovin otettu tästä mallistosta.


Pojille All-Star Slugger

Kivat värit, vaaleansinistä, punaista ja beigeä. Nämä urheiluaiheiset ei vaan oikein iske.


Golf Caddy

Golfaiheinen mallisto. Kivat kirkkaat värit,mutta aihe tuntuu vielä vieraammalta kuin äskeinen baseball mallisto.


Tyttövauvoille on suloinen kultakala mallisto, pojille merirosvoja.


Gymbucks Redemption on alkanut joten shoppailemaan.

7 kommenttia:

tyttötiimi 13. tammikuuta 2010 klo 10.19  

Ei sovi meille nuo tummansiniset vaatteet-vieläkään. Mutta taisin ostaa sen ticketin yönsinisen haalarin ensi talveksi. Saas nähdä tuoko se enemmän sinistä tullessaan.

Vauhtivekaroiden äiti 13. tammikuuta 2010 klo 10.32  

Mekko on kiva, mutta poikien seteistä en tykkää..

Jasupo 14. tammikuuta 2010 klo 8.16  

Minä jätin sinisen malliston ostamatta. Ensin tykkäsin niistä, mutta sitten koin sinivalkoisuuden vähän tylsäksi. Ne vaan eivät ole meidän tytön tyylisiä vaatteita.

Tuota keijumallistoa sitten hankin jonkin verran. En ole ostanut tytölle juuri koskaan esim. tuon keijupaidan tyylistä vaatetta, joten hankin sen ja yksisarvisen. Uskoisin hänen niistä pitävän, kun hän on kuitenkin teidän tyttöä nuorempi.

Poikien puolelta ostin vain pesäpallomallistosta KB-shortsit, joissa ruutukuvio oli aika hillitty. Teillä taisi vuosi sitten olla jotkut kivat shortsit ja nuo olivat mielestäni hieman samaa tyyliä. Mistään paidasta en pitänyt, joten toivon jonkun yksivärisen sopivan shortsien kaveriksi.

Gymbuckseja jäi vielä, joten saatan tilata jotain lisää.

Kiitos muuten kommenteistasi takeista. Ne kuulostivat juuri siltä, mitä odotinkin. Kukaan suomalainen tuskin takkeihin pettyi, kun täällä takit ovat aika erityyppisiä ja ihan toista hintaluokkaa.

Anonyymi 14. tammikuuta 2010 klo 19.29  

maksaako nuo paljon päälle tullit ja vaateverot ja kuljetusmaksut...meinaan et jos tilaa tuolta Jenkeistä Gymboreelta...

Susie 14. tammikuuta 2010 klo 20.11  

Tullia ei tarvitse maksaa jos tuotteiden arvo alle 150 e. Alv 22% tulee maksaa aina jos tilaus yli 45 e postikulut mukaan laskettuna. Gymboreen sivuilla löytyy toimituskulut, muttta esim jos tilaus 0-125 $ niin standard delivery 20$ tai express delivery 25$.

Oliviah 14. tammikuuta 2010 klo 23.56  

Miten nuo Gymbucksit oikein toimivat? Ennen joulua tilasin pitkästä aikaan Gymboreelta ja noita Gymbuckseja kertyi 50 $ arvosta. Tarkoittaako tuo nyt sitten 50 dollarin alennusta loppusummasta. Jostain syystä Gymboreen sivut tökkii eli taitaa olla muitakin ostoksilla.

Susie 15. tammikuuta 2010 klo 14.15  

Oliviah: Jos sinulla on Gymbuckseja 50 $ arvosta niin sinun tulee ostaa 100 $ edestä ja saat siitä sitten 50$ alennusta. Tämä jos sinulla on 1 Gymbucks jonka arvo on se 50$. Jos sinulla on 2 à 25$ niin voit käyttää sen yhden 25$ kun tilauksen loppusumma vähintään 50$ Gymbucks redemption käynnissä nyt, päättyy 24.1.

Lukijat

Player


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

    © Vaateposti. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP